Tuotteet

DARPHIN-hoitotuotteet

Darphin_4Vuonna 1958 Pierre Darphin avasi Pariisissa ylellisen Kauneus Instituutin. Ainutlaatuiset aromaattiset kasvipohjaiset tuotteet ja hoidot sekä Darphinille tunnusomainen mielihyvä ovat tärkeä osa kauneutta.

Pierre Darphinin jättämä perintö toimii edelleen yrityksen ohjenuorana. Suunnitellessaankorkealuokkaisia hemmottelevia ihonhoitotuotteita.

Darphin laboratoriot hyödyntävät viimeisintä teknologiaa sekä huolellisesti valikoituja luonnon puhtaimpia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä yhdistettynä harmoonisesti viimeisimpään teknologiaan.
Ainutlaatuinen ja yksilöllinen Darphin ihonhoitokonsepti tarjoaa kokonaisvaltaista
kauneutta ja hyvinvointia luonnon puhtaimmilla kasviuutteilla ja eteerisillä öljyillä. Ainutlaatuinen tunne, ainutlaatuiset hoitotulokset.

Jokainen hoitokokemus on myös aistinautinto: koostumus, tuoksu, tunne…

Ammattimaiset, kokonaisvaltaiset manuaaliset hierontamenetelmät ja tekniikat. More than skincare – an Art…

DMK-hoitotuotteet

DMK-tuotteiden kehittäjä Danné Montaque-Kingin tarina:

Danné katsoo ihoa tutkijan näkökulmasta. Vuosien opinnot ja tutkimustyö kasvitieteiden ja kosmetiikan kemian parissa johtivat ymmärrykseen siitä, että iho-ongelmat ovat seurausta epätasapainosta ihon toiminnassa. Kemian opintojen ohella Danné tiesi, että keho on suunniteltu uudistamaan itseään. Laajan tutkimustyön tuloksena hänestä tuli yksi ensimmäisistä biokemisteistä, jotka ymmärsivät ensyymien tehon ihon kosteuttamisessa ja kiinteyttämisessä.

Paramedikaalinen hoito on lääketieteen rinnalla terveyden ja normaalin solutoiminnan ylläpitämisessä käytettävä järjestelmä. DMK:n aineosat paramedikaaliset ihon uudistamistuotteet ovat äärimmäisen monitehoisia ja täsmällisiä. Ne on suunniteltu erityisesti vaikuttamaan ihon sisäiseen toimintaan ja rakenteeseen, ja ne tehoavat monenlaisten iho-ongelmien hoidossa. DMK ei hoida vain iho-oiretta, vaan paneudutaan myös ongelman syyhyn.

DMK tarjoaa tehokkaan ihon uudistamisohjelman, joka sopii kaikille iästä, ihon kunnosta tai geneettisestä taustasta riippumatta. Yli 40 vuoden tutkimustyö ja kokemus tekevät DMK:sta yhden maailman johtavista paramedikaalisessa ihon uudistamishoidossa.

Mullistuksellinen DMK-konsepti – RRPM – REMOVE, REBUILD, PROTECT ja MAINTEIN eli POISTO, JÄLLEENRAKENNUS, SUOJAUS ja YLLÄPITO – pyrkii löytämään jokaiselle yksilön omalle biokemialle sopivan ihonhoitomenetelmän.

Entsyymihoidot poistavat kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta, parantavat ihon ravinnonottokykyä ja kiinteyttävät ihoa sekä vähentävät ikääntymisen merkkejä. Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidoilla.

 

ARTDECO-meikit

ARTDECORomanticLook2008Jo usean vuoden ajan ARTDECO on ollut Saksan menestyksekkäin meikkisarja. ARTDECO-tuotteita on saatavana jo lähes kuudessakymmenessä maassa kosmetiikan erikoisliikkeissä ja kauneushoitoloissa.

ARTDECOn kokoelmasta löydät suuren ja aina ajankohtaisen väriskaalan meikkimosaiikkeja, erikoistuotteet ammattimaisen meikin tekoon ja trendikkäimmät uutuudet.
Laajan ja jatkuvasti uusiutuvan tuotevalikoiman ansiosta ARTDECO on laadukas ja silti edullinen meikkisarja