Tuotteet

DARPHIN – Hemmottelevaa ja luonnonmukaista ihonhoitoa ainutlaatuisin hoitotuloksin

Vuonna 1958 Pierre Darphin avasi Pariisissa ylellisen Kauneus Instituutin. Ainutlaatuiset aromaattiset kasvipohjaiset tuotteet ja hoidot sekä Darphinille tunnusomainen mielihyvä ovat tärkeä osa kauneutta.

Pierre Darphinin jättämä perintö toimii edelleen yrityksen ohjenuorana. Suunnitellessaankorkealuokkaisia hemmottelevia ihonhoitotuotteita.

Kasviteknologiaa, tieteellisiä innovaatioita ja ranskalaista ihonhoidon huippuosaamista vuodesta 1958. Luonnonmukaisen filosofiamme mukaisesti tuotteemme valmistetaan puhtaimmista kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä sopusoinnussa luonnon ja tieteen kanssa. Kasvien ja kukkien aktiivisimmat ainesosat ja laadukkaimmat ominaisuudet saadaan hellävaraisesti talteen uuttamalla tai tislaamalla. Luonnonmukaisia ainesosia on Darphin sarjan tuotteissa keskimäärin huimat 84%. Jokaisen tuotteen yksilöllisen prosentuaalisen luonnonmukaisten ainesosien pitoisuuden löydät pakkaustemme takaa!

Darphin on ammattisarja kauneushoitolaan, jossa halutaan keskittyä kokonaisvaltaiseen hoitamiseen ja hyvän olon hoitonautintoon luonnon parhailla ainesosilla ja aromaterapeuttisesti vaikuttavilla hoitoöljyillä.

Darphin hoitosarja tarjoaa lisäksi ammattimaiset hieronta ja ihonhoitotekniikat, jotka stimuloivat aisteja, antavat mielihyvää sekä parantavat ja tehostavat tuotteiden antamia vaikutuksia. Darphin on kauneuden ja hyvänolon hoitonautintoa ja jokainen kasvohoito räätälöidään henkilökohtaisesti, ihosi tarpeiden ja toivomustesi mukaan!

Tuotteet ovat kehitelty ilman parabeeneja, formaldehydiä, ftalaatteja tai mineraaliöljyjä.

 

DMK-hoitotuotteet

DMK-tuotteiden kehittäjä Danné Montaque-Kingin tarina:

Danné katsoo ihoa tutkijan näkökulmasta. Vuosien opinnot ja tutkimustyö kasvitieteiden ja kosmetiikan kemian parissa johtivat ymmärrykseen siitä, että iho-ongelmat ovat seurausta epätasapainosta ihon toiminnassa. Kemian opintojen ohella Danné tiesi, että keho on suunniteltu uudistamaan itseään. Laajan tutkimustyön tuloksena hänestä tuli yksi ensimmäisistä biokemisteistä, jotka ymmärsivät ensyymien tehon ihon kosteuttamisessa ja kiinteyttämisessä.

Paramedikaalinen hoito on lääketieteen rinnalla terveyden ja normaalin solutoiminnan ylläpitämisessä käytettävä järjestelmä. DMK:n aineosat paramedikaaliset ihon uudistamistuotteet ovat äärimmäisen monitehoisia ja täsmällisiä. Ne on suunniteltu erityisesti vaikuttamaan ihon sisäiseen toimintaan ja rakenteeseen, ja ne tehoavat monenlaisten iho-ongelmien hoidossa. DMK ei hoida vain iho-oiretta, vaan paneudutaan myös ongelman syyhyn.

DMK tarjoaa tehokkaan ihon uudistamisohjelman, joka sopii kaikille iästä, ihon kunnosta tai geneettisestä taustasta riippumatta. Yli 40 vuoden tutkimustyö ja kokemus tekevät DMK:sta yhden maailman johtavista paramedikaalisessa ihon uudistamishoidossa.

Mullistuksellinen DMK-konsepti – RRPM – REMOVE, REBUILD, PROTECT ja MAINTEIN eli POISTO, JÄLLEENRAKENNUS, SUOJAUS ja YLLÄPITO – pyrkii löytämään jokaiselle yksilön omalle biokemialle sopivan ihonhoitomenetelmän.

Entsyymihoidot poistavat kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta, parantavat ihon ravinnonottokykyä ja kiinteyttävät ihoa sekä vähentävät ikääntymisen merkkejä. Parhaat hoitotulokset saadaan sarjahoidoilla.

 

ARTDECO-meikit

Yksilöllistä!
Poimi mosaiikkirasiaan omat suosikkisi: ARTDECO tarjoaa kätevää muunneltavuutta, ja laajan valikoiman värejä trendien huipulta. Kansainvälisesti palkitut, helppokäyttöiset meikit ovat ammattilaisten suosikkeja, mutta järkihintaisia jokaiseen meikkipussiin. Värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. ARTDECO-meikeillä teet kestävän ja kauniin meikin alusta loppuun, pohjusteista viimeistelyyn! Monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet. Saksalaiset ARTDECO-tuotteet ovat olleet alan huipulla jo vuodesta 1985.Yksilöllistä!