Tuotteet

DARPHIN-hoitotuotteet

Darphin_4Vuonna 1958 Pierre Darphin avasi Pariisissa ylellisen Kauneus Instituutin. Ainutlaatuiset aromaattiset kasvipohjaiset tuotteet ja hoidot sekä Darphinille tunnusomainen mielihyvä ovat tärkeä osa kauneutta.

Pierre Darphinin jättämä perintö toimii edelleen yrityksen ohjenuorana. Suunnitellessaankorkealuokkaisia hemmottelevia ihonhoitotuotteita.

Darphin laboratoriot hyödyntävät viimeisintä teknologiaa sekä huolellisesti valikoituja luonnon puhtaimpia kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä yhdistettynä harmoonisesti viimeisimpään teknologiaan.
Ainutlaatuinen ja yksilöllinen Darphin ihonhoitokonsepti tarjoaa kokonaisvaltaista
kauneutta ja hyvinvointia luonnon puhtaimmilla kasviuutteilla ja eteerisillä öljyillä. Ainutlaatuinen tunne, ainutlaatuiset hoitotulokset.

Jokainen hoitokokemus on myös aistinautinto: koostumus, tuoksu, tunne…

Ammattimaiset, kokonaisvaltaiset manuaaliset hierontamenetelmät ja tekniikat. More than skincare – an Art…

VYON – näkyvästi nuorekkaampi

Vyon_tuotteet2_3VYONin ainutlaatuinen konsepti tähtää laadukkaaseen, vaikuttavaan ja korkeatasoiseen ihonhoitoon. Sarjan tavoitteena on luoda uusia perinteitä, joita luodaan erityisten arvojen ja ainutlaatuisten luksustuotteiden kautta.

Synergeettinen tuotevalikoima tarjoaa valikoitua, yksilöllistä hoitoja kaikille ihotyypeille sekä tarpeen mukaista hoitoa kasvoille ja vartalolle.

Hoitolinjojen erikoisuus ja etu on niiden täydellinen synergiavaikutus. Tämän vuoksi tuotteita voidaan käyttää monipuolisemmin ja kokonaisvaltaisemmin kuin kompakteja kosmetiikkasarjoja. VYON-tutkimuslaboratoriot käyttävät tuotteissa ainoastaan tehokkaita ja testattuja aktiiviaineita, joita tuotteet sisältävät korkeina pitoisuuksina toivottujen tulosten saavuttamiseksi.

Erityisesti ihonhoidossa innovatiivisilla raaka-aineilla on suuri merkitys. VYON pyrkii säilyttämään ihon kauneuden ja nuorekkuuden ennaltaehkäisevän ihonhoidon avulla.

Tämän periaatteen mukaisesti VYON tarjoaa useita erilaisia erikoishoitoja, joissa ihon yksilölliset tarpeet otetaan huomioon ja optimoidaan. Hoitotarpeen mukaan toisiinsa yhdistettävät, yhteensopivat hoitomoduulit edustavat tulevaisuuden ihonhoitoa.

 

 

ARTDECO-meikit

ARTDECORomanticLook2008Jo usean vuoden ajan ARTDECO on ollut Saksan menestyksekkäin meikkisarja. ARTDECO-tuotteita on saatavana jo lähes kuudessakymmenessä maassa kosmetiikan erikoisliikkeissä ja kauneushoitoloissa, Suomessakin jo yli 20 vuotta.

ARTDECOn kokoelmasta löydät suuren ja aina ajankohtaisen väriskaalan meikkimosaiikkeja, erikoistuotteet ammattimaisen meikin tekoon ja trendikkäimmät uutuudet.
Laajan ja jatkuvasti uusiutuvan tuotevalikoiman ansiosta ARTDECO on laadukas ja silti edullinen meikkisarja