Kasvohoidot

model_scalp_massage_2 ERIKOISKASVOHOIDOT

SKIN RELAXING TREATMENT-rentouttava kasvohoito

Hemmotteleva, tasapainottava ja rauhoittava hoitokokonaisuus. Kuorinta kirkastaa ihon ja valmistaa sen vastaanottamaan ultraäänellä imeytettävän tehoseerumin. Naamio ravitsee ja hoitaa. Rentouttava musiikki ja himmeä valaistus sekä ihon toimintoja aktivoiva, stressiä poistava shiatsuhieronta ja kevyt muokkaavahieronta kasvoille, dekolteelle, käsille ja jaloille antaa levänneen ja virkistyneen lopputuloksen.
SKIN ANTI-AGE TREATMENT-aktivoiva kasvohoito
Aktivoidaan kasvojen neste-ja verenkiertoa. Tehokas, hellävarainen kuorinta parantaa ihonväriä. Ultraäänellä imeytetään virkistävä seerumi kasvoille ja kaulalle. Naamio heleyttää ihon hehkumaan. Hoitoon sopiva musiikki, himmeä valaistus ja shiatsuhieronta sekä aktivoiva erikoishieronta kasvoille, dekolteelle ja käsille saa olon tuntumaan elinvoimaiselta.
SKIN FIRMING TREATMENT-kiinteyttävä kasvohoito
Erittäin hyvä lifting-hoitonautinto iholle, joka on väsynyt, veltostunut ja kohotusta kaipaava. Tehokas kuorinta kirkastaa ihon ja pehmentää juonteita sekä valmistaa ihon vastaanottamaan ultraäänellä imeytettävän tehoampullin. Silottava ja pehmittävä naamio napakoittaa ihon. Lymfakierron  mukaisesti tehtävä “imuhieronta” aktivoi nestekiertoa ja poistaa kuona-aineita, erikoishieronnat kuumilla ja kylmillä pakkauksilla aktivoivat pintaverenkiertoa. Syvätehoinen erikoiskasvo- ja decolteehieronta kiinteyttää ja kohottaa kasvonpiirteet. Hoidon kiinteyttävä vaikutus säilyy ihoilla pitkään. Lisäksi hierotaan kädet ja jalat.
 
SKIN STIMULATION TREATMENT-välittömästi kiinteyttävä kasvohoito
Ultraäänikoneella tehtävä hoitokokonaisuus. Tehokas hoito väsyneelle, veltostuneelle, sairauden rasittamalle ja laihdutuskuurin jälkeen olevalle iholle. Ultraäänikuorinnan yhteydessä käytetään erikoisnestettä, joka liuottaa kuollutta ihon pintaa ja avaa huokoset sekä poistaa huokosten pinnalta talia. Imeytetään neljä eri seerumia käyttäen eri tehokkuudella olevaa ultraääntä. Ensimmäinen seerumi kosteuttaa, poistaa kuivuutta. Toinen seerumi aktivoi ihoa toimintoja. Kolmas seerumi jäntevöittää ja kiinteyttää ihoa. Neljäs seerumi aktivoi nestekiertoa ja poistaa turvotusta. Lopuksi tehdään kevyt sivelyhieronta kasvoille.
Hoitotulos näkyy heti ja vaikutus säilyy pitkään. Iho on kuulas, tasavärinen, hehkuva, napakka ja kasvonpiirteet ovat kohonneet.
LIFTING EYE TREATMENT-kiinteyttävä silmänympäryshoito
Tehokas lifting-hoitonautinto silmänympärysiholle. Hoito aloitetaan imuhieronnalla, joka vilkastuttaa neste- ja verenkiertoa. Napakalla ja tehokkaalla silmänympäryshieronnalla saadaan kohottava lopputulos. Naamio, joka kosteuttaa, vaalentaa silmänaluset, pehmentää ja silottaa juonteet, viimeistelee hoidon. Hoito voidaan liittää kasvohoidon yhteyteen, ottaa yksittäisenä hoitoina tai parhain hoitotulos saavutetaan sarjahoitona. Suositeltava sarja on 6 kertaa joka toinen päivä tai 12 kertaa: 6 kertaa joka toinen päivä ja loput 6 kertaa kerran viikossa.
LYMFA EYE TREATMENT-turvotusta poistava silmänympäryshoito
Lymfahieronta on tehokas turvotuksen poistaja. Hieronta aktivoi neste- ja verenkiertoa. Hoitoa tehostetaan ensin imuhieronnalla ja sen jälkeen tehdään lymfahieronta silmänympärille ja otsalle. Kun verenkiero vilkastuu, se myös vaalentaa tummia silmänalusia. Hoidon viimeistelee naamio, joka viilentää ja virkistää ihoa. Lymfahoito on erittäin hyvä ennen ja jälkeen luomileikkauksen. Se valmistelee leikkaukseen ja leikkauksen jälkeen nopeuttaa paranemista. Hoito on tehokkaimmillaan tehtynä sarjana. Suositus vähintää 6 kertaa kahtena peräkkäisenä päivänä, sitten joka toinen päivä. 12 kerran sarjana, kahtena peräkkäisenä päivänä ja sitten joka toinen päivä ja lopuksi kerran viikossa sarja loppuun.
Hoitotulos on heti näkyvä.

DMK-HOIDOT

HEDELMÄHAPPOHOITO – PRO ALPHA 1

Suositellaan löysälle iholle, josta puuttuu kimmoisuutta tai jolla on epidermiksen läpi tapahtuvaa veden haihtumista, aurinkovaurioita, mustapäitä, rosaceaa, ryppyjä tai hienoja uurteita. Hoito lisää kosteutta, parantaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta ja silottaa hienoja juonteita ja ryppyjä. Se tehoaa myös syvällä oleviin talituppiin ja palauttaa ihon nestetasapainoa, joka on tärkeä osa vahingoittuneen ihon rakenteen palauttamisessa.

ENTSYYMITERAPIAHOIDOT – ENTSYYMINAAMIOT

* hoidon kesto on 1,5 h. Naamion vaikutusaika on 45 min.  Naamion vaikutusaikana hierotaan asiakkaan kädet ja jalat. Naamioiden #1 ja #2 jälkeen tehdään kasvohieronta. Ensyymihoitoon voidaan yhdistää myös hedelmähappohoito. Yhden hoitokerran jälkeen on jo näkyviä muutoksia. Sarjahoitona 3-4- viikon välein tehtynä, tulokset pysyvämpiä. Erittäin hyvä hoito ennen pistoshoitoja ja pistoshoidon jälkeen.

Entsyyminaamio #1 – parantaa ihon toimintaa ja vahvistaa rakenteita, lisää ihon hapensaantia, soluaineen vaihduntaa sekä verenkierrossa että imunestekierrossa tapahtuvan plasmaattisen vaikutuksen avulla.

Entsyyminaamio #2 – palauttaa ikääntyneen ja huonokuntoisen ihon toimintakyvyn ja rakenteen. Naamio toimii lihasten supistajana, ihon kiinteyttäjänä ja kudoksen vahvistajana.

Entsyyminaamio #3 yhdessä naamio #2:n kanssa käytettynä saavat aikaan lihaksia vahvistavan Muscle Banding-vaikutuksen, joka uudistaa ikääntyvää, heikentynyttä ihoa. Verenkierto ja nestekierto aktivoituu, jolloin suonista poistuu kuona-aineita ja tilalle tulee happea.

DARPHIN WELL-BEING -KASVOHOIDOT

* kaikista allaolevista hoidoista asiakas voi valita joko 1 h tai 1,5 h kestävän kasvohoidon
* 1 h kestävät hoidot sisältävät: kuorinnan, naamion, aromaattisen öljyn, digitopressohieronnan, perfecting-hierontatekniikan sekä Art Stone-kivihieronnan kasvoille ja dekolteelle sekä lisäksi hieronnan käsille.
* 1,5 h kestävät hoidot sisältävät: 2-vaiheisen kuorinnan, kaksi erikoisnaamiota, aromaattisen öljyn, digitopressohieronnan, muokkaavan erikoishieronnan ja lymfahieronnan/tai Art Stone-kivihieronnan kasvoille ja dekolteelle sekä lisäksi hieronnat käsille ja jaloille.
 LUMIERE ESSENTIELLE CARE – Vitalisoiva ja energisoiva kasvohoito
Kaikille ihotyypeille soveltuva kasvohoito. Ihon vitamiinivarastoja täydentävä ja energisoiva anti-aging kasvohoito. Aromaattiset kasviuutteet ja Tangeriinin eteerinen öljy tarjoavat iholle tuntuvan vitamiinilisän saaden ihon säteilemään nuorekasta elinvoimaa.
IDEAL RESOURCE CARE – Heleyttävä ja kiinteyttävä kasvohoito
Niaouli öljyn aromaattinen, syvätehoisesti kirkastava vaikutus paljastaa raikkaan elinvoimaisen ihon. Hoito vaikuttaa ihoa vitalisoiden, mikroverenkiertoa ja lymfanestekiertoa parantaen sekä solumuodostusta tehostaen.
STRESS RELEASE CARE – Rentouttava ja virkistävä kasvohoito
Herkkää ihoa hemmotteleva kasvohoito tuo iholle annoksen vahvistavia ja tasapainottavia kasviuutteita. Kamomillan eteerinen öljy rauhoittaa ärtyneen, punoittelevan ihon. Suloisen pehmeä naamio kietoo herkän ihon pehmoiseen hyvänolon tunteeseen.
ANTI-WRINKLE CARE – Kohottava ja kiinteyttävä kasvohoito
Välittömästi kiinteyttävä hoitonautinto väsyneelle, veltostuneelle ja voimakasta kohotusta kaipaavalle iholle. Hidastaa ihon vanhenemisprosesseja aktivoimalla iän myötä hidastuneita ihon toimintoja. Kiinteyttävä ja kohottava vaikutus viipyy iholla pitkään.
DIVINE 8-FLOWER LIFTING – Hemmotteleva anti-aging kasvohoito
Kaikkia aisteja hemmotteleva anti-age-hoitonautinto. Hoidossa yhdistyvät tehokkaimmat hoitomenetelmät sekä syvätehoisin aromaterapia. Ylellisen Kukkanektarin 8 kukan voima ja energia tarjoaa mielelle ja iholle uudistavan ja voimaannuttavan hoitoelämyksen.

 IHONPUHDISTUS

 SKIN PURITY-ihonpuhdistus
Tehokas mekaaninen ihonpuhdistus kaikille syväpuhdistusta tarvitseville. Tehokas kuorinta irrottaa kuoleen ihosolukon ihon pinnasta kirkastaen ja tasoittaen ihoa. Höyrytys avaa ihohuokoset, jolloin mekaaninen puhdistus helpottuu. Höyrytyksen aikana hierotaan kädet. Savinaamio rauhottaa ja supistaa huokosia. Shiatsu- ja rentouttava hieronta aktivoi neste- ja verenkiertoa antaen terveen värin ja tasaisen raikkaan ihon. Hoidon jälkeen iho on pehmeä ja näyttää kirkkaan hehkeältä.
DUOLIFT-ultraäänipuhdistus
Sopii kaikille. Hellävarainen ja tehokas puhdistus. Ultraäänilaitteella tehdään kuorinta ja puhdistus. Höyrytyksellä voidaan vielä tehostaa lopputulosta. Puhdistuksen jälkeen laitetaan savinaamio supistamaan ja rauhottamaan iho. Hoidon viimeistelee rentouttava hieronta kasvoille.