Ripsien pidennykset

Ripset2RIPSIEN PIDENNYKSET JA HUOLTO

Upeat ja luonnolliset ripset Lady Lash Extensions -ripsituotteilla. Omiin ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita ripsikuituja yksitellen, jolloin ripsistä tulevat luonnollisen tuuheat ja kauniit. Pidennyksessä/tuuhennuksessa käytettävät yksittäiset kuidut ovat eripaksuisia,-kaarevuuksia ja -mittaisia, jotka valitaan asiakkaan oman ripsien paksuuden ja pituuden sekä halutun lopputuloksen mukaan. Pituuksia käytetään aina vähintään kahta, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Näin ripsistä tulevat luonnolliset ja kauniit.
Ripset kestävät 2-8 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien uusiutumisesta.
Ripsihuolto tulisi suorittaa noin 2-5 viikon välein, pitääksesi ripset aina kauniin näköisinä.
Vaalearipsisille suositellaan kestovärjäystä 1-2 päivää ennen ripsien pidennystä, jotta omat ripset eivät erotu pidennysten joukosta.
Kotihoito-ohje:
* Vältä uimista, saunomista, hikijumppaa ja kasvojen pesua 24 tunnin ajan.
* Puhdista varoen silmänympärysiho sekä silmämeikki öljyttömällä Eye Q-silmämeikin poistolapuilla/aineella.
* Vältä silmiin kohdistuvaa mekaanista rasitusta (=hierontaa tai hankausta).
* Ripsiväri ei ole tarpeen. Mikäli haluat kuitenkin käyttää ripsiväriä, valitse vesiliukoinen Ardell Lashmagic-ripsiväri, joka on tarkoitettu kuituripsille.
* Älä taivuta ripsiä, äläkä laitata ripsipermanettia. Ripsissä on luonnollinen taipuvuus. Taivuttaminen heikentää liimaa,
   jolloin ripsien kesto ei ole niin hyvä.
* Kampaa ripset päivittäin tai tarvittaessa ripsikammalla.
 
EyEnvy – ripsienhoitoaine
Hoitoainetta voi käyttää ripsipidennysten kanssa ripsirajaan aamusin TAI iltaisin joka kolmas päivä. EyEnvy lisää ripsien pituutta, paksuutta ja tuuheutta vahvistamalla ja ravitsemalla karvatuppea.