Ripsien pidennykset

Ripset2RIPSIEN PIDENNYKSET JA HUOLTO

Upeat ja luonnolliset ripset Lady Lash Extensions -ripsituotteilla. Omiin ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita ripsikuituja yksitellen, jolloin ripsistä tulevat luonnollisen tuuheat ja kauniit. Pidennyksessä/tuuhennuksessa käytettävät yksittäiset kuidut ovat eripaksuisia,-kaarevuuksia ja -mittaisia, jotka valitaan asiakkaan oman ripsien paksuuden ja pituuden sekä halutun lopputuloksen mukaan. Pituuksia käytetään aina vähintään kahta, jotta lopputulos olisi mahdollisimman luonnollinen. Näin ripsistä tulevat luonnolliset ja kauniit.
Ripset kestävät 2-8 viikkoa riippuen asiakkaan omien ripsien uusiutumisesta.
Ripsihuolto tulisi suorittaa noin 2-5 viikon välein, pitääksesi ripset aina kauniin näköisinä.
Vaalearipsisille suositellaan kestovärjäystä 1-2 päivää ennen ripsien pidennystä, jotta omat ripset eivät erotu pidennysten joukosta.
Kotihoito-ohje:
* Vältä uimista, saunomista, hikijumppaa ja kasvojen pesua 24 tunnin ajan.
* Puhdista varoen silmänympärysiho sekä silmämeikki öljyttömällä Eye Q-silmämeikin poistolapuilla/aineella.
* Vältä silmiin kohdistuvaa mekaanista rasitusta (=hierontaa tai hankausta).
* Ripsiväri ei ole tarpeen. Mikäli haluat kuitenkin käyttää ripsiväriä, valitse vesiliukoinen Ardell Lashmagic-ripsiväri, joka on tarkoitettu kuituripsille.
* Älä taivuta ripsiä, äläkä laitata ripsipermanettia. Ripsissä on luonnollinen taipuvuus. Taivuttaminen heikentää liimaa,
   jolloin ripsien kesto ei ole niin hyvä.
* Kampaa ripset päivittäin tai tarvittaessa ripsikammalla.
 
MaxeyLash – ripsiseerumi
Ripsiseerumi tukee karvatupen toimintaa. Tuotteen sisältämät hyaluronihappo, biotiini ja IDN vahvistavat ripsiä. Hoitoainetta käytetään kerran päivässä. Kun haluttu tulos on saavutettu (maksimitulokset noin kahden kuukauden kuluttua), tuotteen käyttöä voi jatkaa joka toinen tai kolmas päivä ylläpitämään tuloksia. Hoitoaine lisää ripsien pituutta, tuuheutta ja tummuutta. MaxeyLash sopii käytettäväksi myös ripsipidennysten kanssa.

YUMI LASHES-RIPSIEN TAIVUTUS JA KULMIEN LAMINOINTI

YUMI LASHES
on ainutlaatuinen ripsien kestotaivutushoito, joka kaunistaa omat luonnolliset ripsesi, saaden ne näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. YUMI Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsille pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheimmilta. Hoidon lopuksi ripset värjätään. Uuden YUMI Lashes-kestotaivutushoidon voi ottaa noin 8 viikon kuluttua.
YUMI BROWS
kulmakarvojen laminointimenetelmä, joka tarjoaa mahdollisuuden korostaa ja kaunistaa luonnollisia kulmakarvoja nopeasti ja luotettavasti. Kulmakarvojen laminointi on luonnollinen vaihtoehto kulmakarvojen korostamiseen. YUMI Brows-menetelmässä kulmat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä, jonka vaikutus kestää 4-6 viikkoa.
YUMI-hoitomaskara
Hoitomaskaraa käytetään ripsiin ja kulmakarvoihin 1-2 kertaa päivässä. Se kosteuttaa ja ravitsee, jolloin ripset ja kulmat pysyvät kauniimpina ja elinvoimaisina sekä ryhdikkäässä asennossa.