Jalkahoidot

JALKAHOITO

Kosmeettinen jalkahoito aloitetaan jalkakylvyllä, joka pehmittää ihoa ja virkistää jalkoja. Hoidossa leikataan varpaankynnet ja viilataan. Poistetaan kovettumat yms. Pehmitetään ja siistitään kynsinauhat. Lopuksi tehdään rentouttava hieronta jalkaterille ja säärille. Hoidon viimeistelee kynsien lakkaus.
Jalkahoidon yhteyteen voidaan liittää myös parafiinihoito ja/tai varpaankynsien kevytgeelaus lisähintaan.

LUKSUSJALKAHOITO

Hoito aloitetaan jalkakylvyllä. Hoidossa kuoritaan jalkaterät ja sääret, jolloin saadaan pois kuiva ihosolukko. Leikataan varpaankynnet ja viilataan. Poistetaan kovettumat. Pehmitetään ja siistitään kynsinauhat. Tehdään rentouttava hieronta jalkaterille ja säärille. Sitten levitetään parafiini ja annetaan sen vaikuttaa 10 min. Parafiinin vaikutusaikana tehdään kasvoille rentouttava digitopresso-hieronta. Hoidon viimeistelee kynsien lakkaus.

PARAFIINIHOITO

Ihanteellinen hoito erittäin kuiville jaloille. Lopputuloksena ihanan pehmeät jalat. Hoidossa kuoritaan jalat, jolloin saadaan pois kuollut, kuiva ihosolukko. Jalat hierotaan kosteuttavalla ja ravitsevalla voiteella. Sitten levitetään parafiini ja laitetaan jalat lämpimään hauteeseen. Annetaan vaikuttaa n. 10 min.

KEVYTGEELAUKSET

Kynsien kevyt geelaus -kynsien geelaus värillinen lakkaus – kynsien geelaus ranskalainen
Kynsien geelaus tarkoittaa oman kynnen päälle tehtävää geelivahvistusta, jossa useimmiten on ranskalainen kärki. Kynteen ei tule lisää pituutta, vaan geelikerros antaa luonnollisen, kevyen ja joustavan vahvistuksen, tasoittaa kynnenpinnan uurteet ja antaa loistavan kiillon. Geelaus kestää varpaissa oman kynnen kasvusta riippuen siistinä noin kaksi kuukautta.

Jalat desinfioidaan, kynnet leikataan ja muotoillaan sekä kynsinauhat siistitään. Kynnenpinta karhennetaan, jonka jälkeen kynnelle levitetään kerroksittain geeliä UV-lampun alla kovettaen.

Huom! Mikäli jaloissasi on syyliä, sientä tai muuta poikkeavaa, hoidathan ne kuntoon ennen tuloasi.