Käsihoidot

MANIKYYRI

Syvävaikutteinen kosteuttava hoito käsille. Kynnet viilataan ja muotoillaan. Kynsinauhat pehmitetään ja siistitään. Käsille tehdään kuoritnta, joka poistaa kuolleen, kuivan ihosolukon ja karheuden, jolloin kosteuttava ja ravitseva voide imeytyy hyvin rentouttavan käsihieronnan aikana. Sen jälkeen levitetään lisää käsivoidetta ja laitetaan kädet lämpöhauteeseen ja annetaan vaikuttaa. Käsihoidon viimeistelee kynsienlakkaus.
Käsihoidon yhteydessä voidaan tehdä parafiinihoito ja/tai kynsien kevytgeelaus lisähintaan.

PARAFIINIHOITO

Sopii kaikille, mutta erityistesti atooppiselle iholle ja kuiville käsille. Kädet kuoritaan esin ja sitten hierotaan pehmittävä ja ravitseva voide käsille. Sen jälkeen levitetään parafiini käsille ja laitetaan kädet lämpöpakkaukseen. Annetaan vaikuttaa 10 min. Lopputuloksena ihanan pehmeät kädet ja kauniit kynsinauhat.
Kynsien kevyt geelaus -kynsien geelaus värillisellä lakalla – kynsien geelaus ranskalainen
Kynsien geelaus tarkoittaa oman kynnen päälle tehtävää geelivahvistusta, jossa useimmiten on ranskalainen kärki. Kynteen ei tule lisää pituutta, vaan geelikerros antaa luonnollisen, kevyen ja joustavan vahvistuksen, tasoittaa kynnenpinnan uurteet ja antaa loistavan kiillon. Geelaus kestää oman kynnen kasvusta riippuen siistinä noin 4-6 viikkoa.Kädet desinfioidaan, kynnet viilataan ja muotoillaan sekä kynsinauhat siistitään. Kynnenpinta karhennetaan, jonka jälkeen kynnelle levitetään kärkivahvikeneste, aluslakka, värilakkakerrokset ja päällyslakka. Kaikki kerrokset kovetetaan UV-lampun alla.

Huom! Mikäli käsissäsi on syyliä, kynsissäsi sientä tai muuta poikkeavaa, hoidathan ne kuntoon ennen tuloasi.