Atooppinen ja herkkä iho

YLIHERKKÄ, ATOOPPINEN JA HERKÄSTI REAGOIVA IHO

Ongelmana ihossa ovat mm. kuivat läiskät, kirvely, helposti ärtyvä ja punoittava iho.

Hoidon tarkoituksena on rauhoittaa, kosteuttaa, poistaa kuivuutta ja ravita ihoa. Hyvä hoitotulos saavutetaan 6 kerran sarjahoidolla. Suositeltavia kasvohoitoja esim. Skin Relaxing Treatment, Skin Anti-Age Treatment ja Stress Release ja Relax Men (miehille). Hoidoissa valitaan jokaiselle yksilölliset hoitotuotteet.

Hoidot sisältävät kuorinnan, höyrytyksen, tehoampullin/tiivisteen imeytyksen, hieronnan kasvoille, dekolteelle ja käsille sekä lopuksi naamion.

Erinomaisia tuotteita ovat Gerards: GLA Atipica-hoitolinja ja Darphin: Intral ja Fibrogene-hoitolinjat.

Ihon värivirheet yms.

Ihon sävy, ihon läiskät ja ikääntymisen merkit

Ihon sävy liittyy melaniiniin, jonka melanosyytit tuottavat tyrosinaasi entsyymin ansiosta. Tietyissä tapauksissa melaniinin tuotanto lisääntyy poikkeavasti ja kerääntyy epidermikseen epätasaisesti, muodostaen ihoon näkyviä läiskiä ja värivirheitä. Syitä ovat esim.: hormonaaliset vaihtelut, ihon ikääntyminen, liiallinen auringonvalolle altistuminen ja geneettiset tekijät. Läiskät esiintyvät etenkin valolle alttiina olevilla iho alueilla, kuten kasvoilla, dekolteella, kaulalla ja kädenselillä, kuten myös aknesta jääneet merkit. Ihosta katoaa yhtenäisyys ja se näyttää samealta ja värittömältä.

Gerard´sin RE-WHITE tuotelinjan päämääränä ja tavoitteena on hoitaa dyskromiaa; kirkastaa sameaa ihon sävyä, yhtenäistää ihonväriä, vähentää ja ennaltaehkäistä hyperpigmentaatiota, ihon väriläiskiä ja värimuutoksia. Lisäksi nämä tuotteet ehkäisevät ja suojaavat ihoa valon aiheuttamalta ikääntymiseltä.

Ainoastaan Re-White tuotteiden säännöllisellä käytöllä kotona ja hoitolassa tehtävällä sarjahoidolla saadaan näkyvät ja kestävät tulokset. 6-8 viikon hoidolla pigmenttiläiskät ovat huomattavasti vaalenneet tai hävinneet. Iho näyttää kirkkaammalta ja raikkaamalta.

Kotihoitona suositellaan Re-White tuotehoito-ohjelmaa.

Kirkastava ja vaalentava hoitosuositus on Dermashine-happohoito.