Vartalohoidot

model_body_shoot_2

Kaikki vartalohoidot, joissa käytetään aromaattisia tuotteita, perustuvat aistinautintoihin:
– valaistus: väriterapia
– musiikkiterapia
– aromaattisten öljyjen eteerisit tuoksut
– hierontatekniikka; digitopressopainanta(=shiatsu), muokkaava, rentouttava, nestekiertoa vilkastuttava hieronta
BODY DAY DREAM-yhdistelmä kokovartalohoito
Rentouttava kokonaisvaltainen vartalohoito, sis. kuorinnan, naamion ja hieronnan
Hoito sopii kaikille hemmotteluhoidoksi. Kuivaihoisen kannattaa kosteuttaa ihoa useammilla hoitokerroilla.
Aluksi jalat kiedotaan lämpimiin hauteisiin. Tehokas kuorinta poistaa ihon kuivuuden ja karheuden. Pehmittävä karitevoi ja hunajanaamio hellii vartalon ihoa, jota tehostetaan lämmöllä. Naamion aikana tehdään digitopressohieronta kasvoille. Kokovartalohieronta ja aromaattiset öljyt tehostavat ihon syvätehoisen ravitsemisen ja rentoutumisen.
BODY RELAX-rentouttava vartalohoito
Sopii kaikille, jotka haluavat rentoutusta stressiin, väsymykseen, lihaksille ja  mielelle. Unohda arki, hemmottele itseäsi ja uusiudu rentouttavassa kokovartalohieronnassa, jonka vaikutusta tehostaa aromaattinen öljynautinto.
BODY LYMFA-vartalolymfa
Hoito sopii kaikille, jotka kärsivät turvotuksesta ja huonosta nestekierrosta. Hoidossa tehdään lymfa koko vartalolle. Voidaan myös tehdä vain osalle vartaloa. Erittäin hyvä hoito ennen keholle tehtävää leikkausta ja leikkauksen jälkeen. Aktivoi tehokkaasti nestekiertoa ja poistaa nestettä. Suositellaan sarjahoitona 6 tai 12 kertaa.
BODY STIMULATION-kiinteyttävä vartalohoito
Hoito sopii kaikille, joka kaipaavat vartalon iholle kiinteyttä, jäntevyyttä, napakkuutta ja siloisuutta. Aromaattisella öljyllä käsin tehtävä erikoismuokkava hieronta tehdään kokovartalolle. Aromaattinen hoitoöljy sisältää dynaamisia kudosta jäntevöittäviä ja kiinteyttäviä vaikutuksia. Vilkastuttaa myös nestekiertoa ja edistää aineenvaihduntaa. Jättää ihon silkkisen pehmeäksi. Suositellaan kuurihoitona 6 tai 12 kerran sarjana.
Hoitokuurin aikana noudatetaan ruokavaliota ja monipuolista liikuntaa.
BODY SCULPTING-muokkaava, kiinteyttävä vartalohoito
Hoito sopii kaikille, joilla on  selluliittiä. Muokkaava ja kiinteyttävä vartalohoito tehdään ultraäänilaitteella. Hoidossa imeytetään kiinteyttävä ja nestekiertoa vilkastuttava hoitogeeli. Hoidettavat alueet ovat: vatsa, vyötärö, reidet ja käsivarret. Suositellaan kuurihoitona 6 tai 12 kerran sarjana.
Hoito kiinteyttää ja silottaa sekä muokkaa vartalon ihoa parantaen ihon kuntoa selluliittialueilla. Vilkastuttaa tehokkaasti nestekiertoa poistaen turvotusta.
Hoitokuurin aikana on hyvä noudattaa ruokavaliota ja liittää mukaan monipuolinen liikunta.
BODY SCRUB-vartalonkuorinta
Tehokas, hellävarainen vartalokuorinta poistaa epäpuhtaudet ja kuolleet ihosolut paljastaen nuorekkaan, raikkaan ja pehmeän ihon. Suositellaan liitettäväksi kaikkiin vartalohoitoihin.