Miesten ihonhoidot

KASVOHOIDOT MIEHILLE

PURITY MEN-ihonpuhdistus
Erittäin hellävarainen ja tehokas syväpuhdistus vastapainoksi kovalle ja rutinoituneelle parran ajolle.
Kirkastava ja puhdistava kasvohoitossa kuoritaan iho kuorinta-aineella, joka poistaa kuolleen ihosolukon. Sen jälkeen ihoa höyrytetään, joka avaa huokoset mekaanista puhdistusta varten. Kädet hierotaan höyrytyksen aikana. Syväpuhdistuksen jälkeen rauhoitetaan ja supistetaan huokoset savinaamiolla. Hoidon päättää rentouttava ja rauhoittava shiatsu- ja sivelyhieronta.
ENERGY MEN-virkistävä ja energisoiva kasvohoito
Hoito sopii kaikille. Kirkastava kuorinta virkistää ja elvyttää välittömästi. Pinching-hieronta aktivoi neste- ja verenkiertoa, joka palauttaa kasvoille kuulakkaan värin ja poistaa nestettä.  Muokkaava syvävaikutteinen hieronta ryhdistää ihoa. Kosteuttava naamio antaa raikkaan, virkistyneen ja elinvoimaisen olon. naamion aikana hierotaan kädet.
RELAX MEN-rentouttava kasvohoito
Kasvohoito sopii kaikille. Pehmittää ja suojaa tehokkaasti kaikkein herkimmänkin ihon. Hoito virkistää väsähtynyttä ja stressaantunutta ihoa. Kuorinta palauttaa kuulakkuuden iholle. Shiatsu- ja rentouttavahieronta rauhoittaa ihoa. Naamio hemmottelee ja antaa hyvänolon tunteen. Kädet hierotaan naamion aikana.
ANTI-AGE MEN-ryhdistävä kasvohoito
Sopii kaikille kiinteyttä ja ryhtiä kaipaavalle iholle. Hoito tehdään ultraäänilaitteella. Iho kuoritaan käyttäen kuivaa ihosolukkoa liuottavaa nestettä yhdessä ultraäänilaitteen kanssa. Sen jälkeen imeytetään neljä erilaista seerumia. Ensimmäinen seerumi kosteuttaa, toinen seerumi virkistää. Ihosta tulee terveen näköinen. Kolmas seerumi napakoittaa ihoa ja neljäs seerumi aktivoi nestekiertoa, jolloin turvotus häviää ja ihosta tulee tasaisempi.
Lopuksi tehdään rentouttava sivelyhieronta.
Hoito voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai sarjahoitona.